ULAGANJA U BRČKO DISTRIKT
Nakon teških vremena koja su nadamo se prošla, treba misliti na razvitak našeg grada. Upravo je to prednost Distrikta Brčko u odnosu na ostale gradove Bosne i Hercegovine pa čak i Evrope. Ako malo bolje razmislimo uvidjećemo da je Brčko "osuđeno" na uspjeh a time postaje otvoreni grad za svakog dobronamjernog čovjeka. Naravno sve to nije slučajno, jer ipak se Brčko nalazi na raskrsnici svih autoputeva, državnih granica, riječnih puteva i željezničkih pruga.

BH zakoni o poslovanju

Tu sansu ne smijemo propustiti kao što je nisu propustili ni Hong Kong ni teritorija Panamskog kanala. U Distriktu su već prisutni stranci koji su uložili svoj kapital i time obogatili naš kraj, jer ipak tu rade građani Distrikta.

Kako stvari stoje vjerovatno će u Distriktu Brčko porezna politika biti ohrabrujuća za sve one koji imaju novaca i žele nešto napraviti. Trenutno u Evropi potoje dvije zemlje u kojima su poreska i ostala davanja vrlo povoljna : Irska i Luksemburg. Zato i nije čudo da se sva informatička proizvodnja i logistika za cijelu Evropu baš nalazi u Irskoj a financijske transakcije u Luksemburgu.

Zbog loših navika stečenih u prošlosti Brčkom su potrebni ljudi sa iskustvom Zapada koji su ovih godina stekli znanje i poznanstvo, a time i doveli strane ulagače na našu teritoriju ili sami uložili stečena sredstva poštenim radom.

Došlo je vrijeme da se zaboravi na politička zbivanja i okrene radu i uspjehu Distrikta Brčko, i mi kao građani mu želimo sve najbolje.

[ ULAGANJE | BH ZAKONI O ULAGANJU ]
.
.

 

BRČKO DISTRIKT
webmaster@brcko.org

HOSTED BY WEBIGGER
Brcko Team Copyright (c) 1999
.

 Otvoren je novi forum Distrikta Brčko
Gdje možete razgovarati o ulaganjima u Distrikt Brčko.

Na ovim stranicama ćemo uskoro predstaviti sve projekte u Distriktu Brčko i informisati vas o novim ulagačkim projektima. Svaka Vaša pomoć je dobrodošla a možemo reći i prijeko potrebna.

Optimizirano za :
IE4 (800 x 600)

.

s VRATI SE NA POCETAK HOME PAGE AKTUELNOSTI PLAN BRCKO SITE-a KONTAKTIRAJTE NAS BRCKO - VIRTUELNI GRAD VASA REKLAMA NA BRCKO SITE-u BRCKO DREAM TEAM GALERIJA BRCKO LINKOVI BRCKO TEAM VAM POMAZE MALI OGLASI STRANICA O BRCKOM